Τεχνολογία

Για την GianTec, η έρευνα βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής της φιλοσοφίας και προσφέρει, σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και διαδικασιών.

Έρευνα και Ανάπτυξη

R&D

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η πολυπλοκότητα των διεργασιών που επιτυγχάνει η GianTec απαιτούσε μια ομάδα διεπιστημονικών και κάθετων επαγγελματιών και γνώσεων.
Η GianTec αποτελείται σήμερα από επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης που εξασφαλίζουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας: μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους και μηχανικούς διεργασιών, χημικούς, βιολόγους, εμπειρογνώμονες διοίκησης επιχειρήσεων (management) και επαγγελματίες στις οικονομικές και κοινωνικές επιστήμες.

Η διαδικασία παραγωγής

αλλιώς, η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τεχνολογία Υπερήχων

Για τη μετατροπή των φυτικών βιομαζών σε εκχυλίσματα και καλλυντικά κορυφαίας ποιότητας, η Giantec srl χρησιμοποιεί τη μέθοδο υπερήχων με αιθανόλη φαρμακευτικού τύπου.
Τα φυτικά εκχυλίσματά μας αποτελούν τη βάση καλλυντικών προϊόντων ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, όπου συνδυάζουμε την ειδική δράση των κανναβινοειδών και των τερπενίων για να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Απόσταξη

Η διαδικασία εκχύλησης βασίζεται στη διαδικασία Short Path Distillation, μια Γερμανική τεχνολογία που εισήχθη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Ιταλία απευθείας από την Giantec.
Η απόσταξη βραχείας διαδρομής προσφέρει υψηλή ποιότητα και υψηλή απόδοση αποφεύγοντας τη θερμική αποσύνθεση του προϊόντος. Χάρη στον μοριακό διαχωρισμό, είναι δυνατή η δημιουργία ιδιαίτερα εξειδικευμένων προϊόντων, εμπλουτίζοντας έτσι τα καλλυντικά μας με μοναδικές λειτουργικές ιδιότητες.

Η αριστεία του Green Labs της GianTec

ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι οργανικές βιομάζες που χρησιμοποιούμε για τα προϊόντα μας προέρχονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από πιστοποιημένα αγροκτήματα και καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση ζιζανιοκτόνων και φυτοφαρμάκων, στην ύπαιθρο ή σε θερμοκήπια, με πλήρη σεβασμό στους εποχικούς κύκλους. Η μετατροπή της βιομάζας πραγματοποιείται υπό υψηλά ποιοτικά πρότυπα και χωρίς τη χρήση χημικών καταλυτών, με διαδικασίες που δεν επηρεάζουν τα φυτικά μόρια.
Όλα τα προϊόντα μας υπόκεινται σε αυστηρό και συνεχή έλεγχο ποιότητας και σταθερότητας, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, χρησιμοποιώντας επίσης πιστοποιημένα εξωτερικά εργαστήρια.

Εξαιρετική Ποιότητα

χάρη στους ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ

Από την αρχή του εγχειρήματος, το Green Labs της GianTec χρησιμοποιεί την εκχύλιση με υπερήχους για να διασφαλίσει ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΣΜΑ του τελικού προϊόντος. Η αύξηση της απόδοσης εκχύλισης οφείλεται στους ακόλουθους παράγοντες:

  • Εντατικοποίηση της μεταφοράς μάζας: οι υπέρηχοι διευκολύνουν το σχηματισμό μικροσωματιδίων, τη γαλακτωματοποίηση και την αντικατάσταση του διαλύτη γύρω από τα τοιχώματα του φυτικού υλικού.
  • Ρήξη κυττάρων: οι υπέρηχοι μπορούν να διαρρήξουν το κυτταρικό τοίχωμα, διευκολύνοντας την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ εξαγωγή του περιεχομένου, και να αποσυνθέσουν το φυτικό υλικό, αυξάνοντας την επιφάνεια επαφής με τον διαλύτη.
  • Αυξημένη διείσδυση διαλύτη: όταν οι κοιλότητες καταρρέουν, οι υπερηχητικοί πίδακες διαλύτη που δημιουργούνται ωθούν το διαλύτη στο κύτταρο, διευκολύνοντας τη διέλευσή του από την κυτταρική μεμβράνη.
  • Επίδραση τριχοειδούς υπερήχου: οι υπέρηχοι ενισχύουν τη διήθηση μέσω τριχοειδούς των διαλυμένων ουσιών, ιδίως των πολικών και ιοντικών διαλυμένων ουσιών, μέσω ενός πολύπλοκου μηχανισμού που φαίνεται να περιλαμβάνει την ανάπτυξη ηλεκτρικών πεδίων.
  • Μείωση της εκχύλισης βαρέων συστατικών.
  • Πλήρης μείωση του δυνητικού βακτηριακού φορτίου του εκχυλίσματος.