Υπηρεσίες

Η GianTec έχει μετατρέψει το πάθος για ένα φυτό, την κάνναβη, σε συνεχή έρευνα και εφαρμογή των απίστευτων ιδιοτήτων της Cannabis Sativa L. στον τομέα των καλλυντικών.
Εκτός από την παραγωγή και την εμπορία των προϊόντων με την επωνυμία Green Labs, το εργαστήριό μας προσφέρει επίσης μια σειρά σημαντικών υπηρεσιών αφιερωμένων στις επιχειρήσεις.

Επεξεργασία καλλυντικών για τρίτους

Μετατρέπουμε τις φυτικές βιομάζες που επιτρέπονται στα καλλυντικά σε καθαρό, συμπυκνωμένο προϊόν και το συσκευάζουμε σε οποιονδήποτε τύπο περιέκτη απαιτείται.

Η καινοτόμος διαδικασία

Για τη μετατροπή της φυτικής βιομάζας σε καλλυντικά κορυφαίας ποιότητας, η Giantec SRL χρησιμοποιεί την τεχνολογία υπερήχων με αιθανόλη φαρμακευτικού τύπου.
Μέσω της απόσταξης και της επακόλουθης διαδικασίας μοριακού διαχωρισμού, καθώς και μέσω της καλλυντικής επεξεργασίας ακολουθώντας αυστηρές προδιαγραφές, δημιουργούμε μοναδικά καλλυντικά παρασκευάσματα όπου συνδυάζουμε επίσης τις λειτουργικές ιδιαιτερότητες των κανναβινοειδών και των τερπενίων.

Προμηθεύουμε όλα τα τελικά μίγματα καλλυντικών προϊόντων μας μόνο σε εταιρείες καλλυντικών για τη δημιουργία προϊόντων με το δικό τους εμπορικό σήμα.

Η GianTec συνοδεύει όλους τους πελάτες της που επιθυμούν ένα καλλυντικό προϊόν με τη δική τους επωνυμία στη διαδικασία καταχώρησης στο CPNP και στην απόκτηση ενός κανονικού αρχείου πληροφοριών προϊόντος (PIF).
Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα καλλυντικά, τα ημιτελή προϊόντα (χύμα, white label, κ.λπ…) μπορούν να επεξεργάζονται και να διατίθενται στην αγορά μόνο από επίσημα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ. Ως εκ τούτου, προκειμένου να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, όλοι οι υπόλοιποι πελάτες πρέπει να παραλαμβάνουν ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (η εμφιάλωση, η σήμανση και η συσκευασία θεωρούνται ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ του προϊόντος και, ως εκ τούτου, πρέπει να πραγματοποιούνται από εμάς ως πιστοποιημένο εργαστήριο καλλυντικών). Η GianTec έχει ήδη διαμορφώσει τιμοκαταλόγους με μια πλήρη υπηρεσία που περιλαμβάνει την εκτύπωση ετικετών και συσκευασιών για όλα τα επώνυμα προϊόντα τρίτων.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης και τεχνολογίας για την υλοποίηση οποιασδήποτε επιχειρηματικής δραστηριότητας στον κόσμο των καλλυντικών κάνναβης.

Είμαστε επίσης σημαντικός κόμβος για τη σύλληψη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Υποστηρίζουμε ενεργά τη δημιουργία και την ανάπτυξη αλυσίδων εφοδιασμού.

Υπηρεσία Dropshipping για E-commerce

Η GianTec, με στόχο τη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας στον κόσμο της κάνναβης, προσφέρει μια αποκλειστική και βολική υπηρεσία DROPSHIPPING (online πωλήσεις χωρίς εκ των προτέρων αγορά αποθεμάτων) με επώνυμα προϊόντα Green Labs ή προϊόντα με Ιδιωτική Ετικέτα.

1

Ο πελάτης σας αγοράζει το προϊόν στον ΔΙΚΟ ΣΑΣ ιστότοπο.

2

Μας προωθείτε την παραγγελία σας σε μια ευνοϊκή για εσάς τιμή.

3

Εμείς αναλαμβάνουμε τη συσκευασία και την αποστολή της παραγγελίας.

4

Ο πελάτης σας παραλαμβάνει την παραγγελία του σαν να του την είχατε στείλει εσείς.